Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У суботу в Білій Церкві святкуватимуть Міжнародний день сім’ї, рух транспорту обмежать
У суботу в Білій Церкві святкуватимуть Міжнародний день сім’ї, рух транспорту обмежать
Середа 15 Травня, 2019

Фестиваль нашого міста «Всі разом — за Сім`ю!» відбудеться 18 травня 2019 року.

На відвідувачів чекає святкова сімейна програма, ігри від святкової агенії СМАЙЛ, солодка вата, майстер класи, конкурси, розіграш призів та супер приз смартфон Samsung Galaxy J6! 

Гала Концерт за участю: Брія Блессінг (учасниця «Голос країни») та В’ячеслав Ри́біков – фіналіст проекту «Голос країни», бронзовий призер та лауреат конкурсу Нова хвиля 2014. 

Під час фестивалю, буде проводитися розіграш призів та смартфону Samsung Galaxy J6. 

Для цього потрібно зареєструватися на місці. 

Результати акції будуть оголошені після Гала концерту по дзвінку на номер телефона учасника, також учасник має бути присутнім на місці фестивалю!

18 травня у зв’язку зі святкуванням Міжнародного дня сім’ї тимчасово буде обмежено рух транспорту з 13.00 до 15.00 по бульвару Олександрійському на ділянці від перехрестя з вулицею Семашко до перехрестя з вулицею Леся Курбаса (в одному напрямку).

Цього ж дня, з 14:00 до 21:00 на час проведення ходи Ради Євангельських Церков Білої Церкви та святкування, присвячених Міжнародному дню сім’ї, також буде обмежено рух транспорту Торговою площею та вулицею Леся Курбаса (часткове перекриття).

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors