Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У родині ліцеїста, який захворів на дифтерію, троє дітей не мають щеплення через відмову батьків
У родині ліцеїста, який захворів на дифтерію, троє дітей не мають щеплення через відмову батьків
П’ятниця 25 Жовтня, 2019

В Києві підтверджено випадок захворювання на дифтерію у 9-річного учня ліцею №303.

За інформацією адміністрації закладу освіти, було прийнято рішення про введення карантинних заходів у класі, де навчається дитина, у тому числі забезпечено заходи прибирання кабінету з дезінфікуючими засобами та оглядом дітей медичною сестрою“, — повідомив на своїй сторіні у Facebook Департамент освіти та науки Києва.

Центр громадського здоров’я у facebook:

Дитина не щеплена від хвороби через відмову батьків. Наразі хвору дитину госпіталізовано. Діагноз дифтерія встановлено 24 жовтня на підставі бактеріологічних даних. Для введення сироватки немає показів“.

Фахівцями ДУ «Київський МЛЦ МОЗ України» були бактеріологічно обстеженні 4 особи з домашнього вогнища, у т.ч. 3 дітей. Встановлено, що діти не мають щеплень проти дифтерії.

Зазначається, що хворий мав контакт із 45-ма людьми, з них 36 дітей, огляд яких заплановано на 25 жовтня. За місцем проживання та навчання організовується дезінфекція.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors