Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У поліцейських Білоцерківщини перевірили рівень підготовки: стріляли, бігали та демонстрували прийоми для самозахисту
У поліцейських Білоцерківщини перевірили рівень підготовки: стріляли, бігали та демонстрували прийоми для самозахисту
П’ятниця 3 Вересня, 2021

Два дні поспіль представники спеціально визначеної комісії ГУНП Київщини визначали наскільки кожен з працівників Білоцерківського РУП підготовлений до підсумкової перевірки.

Про це повідомляє Білоцерківське районне управління поліції.

Передусім, очільник поліції Білоцерківщини Михайло Пелех провів стройовий огляд та проінструктував поліцейських щодо необхідності дотримання службової дисципліни.

В подальшому співробітники Головного управління провели серед поліцейських тестування з функціональної, тактичної, вогневої та загальнопрофільної підготовки. Лише після виконаного нормативу з вогневої підготовки поліцейських допустили до стрільби.

Згодом працівники поліції продемонстрували навички з тактики самозахисту та виконали комплексну силову вправу. Завершили перевіряти поліцейських на стадіоні “Трудові резерви”, де вони долали дистанцію 100 та 1000 метрів згідно вимог визначених нормативів.

Подібні перевірки також пройшли серед співробітників відділу та відділах поліції Білоцерківського району.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors