Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Першій Білоцерківській гімназії учні харчуватимуться за принципом «шведський стіл»
У Першій Білоцерківській гімназії учні харчуватимуться за принципом «шведський стіл»
Вівторок 14 Січня, 2020

14 січня відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, на якому прийнято рішення про запровадження мультипрофільного харчування учнів у Першій Білоцерківській гімназії.

Про це повідомила прес-служба Білоцерківської міської ради.

Членами виконавчого комітету прийнято рішення про запровадження пілотного проєкту з надання платної послуги з організації мультипрофільного гарячого харчування учнів у Білоцерківському навчально-виховному об’єднанні «Перша Білоцерківська гімназія-школа І ступеня» Білоцерківської міської ради Київської області.

Документ ухвалено з метою урізноманітнення меню учнів закладу освіти та покращення якості послуги з харчування здобувачів освіти.

Згідно із рішенням, мультипрофільне гаряче харчування учнів у навчальному закладі запровадять з 20 січня 2020 року.

Розмір батьківської плати з надання платної послуги з організації мультипрофільного гарячого харчування для одного учня на день встановлено так: обід № 1 – 29,50 грн,  обід № 2 – 24,50 грн, обід № 3 – 15,50 грн.

Директору БНВО «Перша Білоцерківська гімназія» Смутку Б.М. доручено :

-розробити та затвердити калькуляцію з організації мультипрофільного гарячого харчування для учнів у межах затвердженої вартості та забезпечити харчування учнів пільгових категорій, за рахунок коштів міського бюджету, за умови, що ці категорії учнів будуть забезпечені мультипрофільним гарячим харчуванням на рівні обіду №1.

Управління освіти і науки міської ради зобов’язано прозвітувати в червні поточного року на засіданні виконавчого комітету Білоцерківської міської ради про хід впровадження пілотного проєкту з організації мультипрофільного гарячого харчування для учнів БНВО «Перша Білоцерківська гімназія».

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors