Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У міській раді Білої Церкви розглянуть питання закриття славнозвісного “Графу”
У міській раді Білої Церкви розглянуть питання закриття славнозвісного “Графу”
Вівторок 29 Жовтня, 2019

24.10.19 власник МАФ “Граф” на законну вимогу надати документи ГФ “ЩИТ” уповноваженій на те особі для складання протоколу про адміністративне правопорушення відмовив та з друзями влаштував моральний тиск з погрозами фізичної розправи.

Про це повідомляє Віктор Левицький на своїй сторінці у Facebook.

Правоохоронним органам найдішла масу документальних підтверджень про системні порушення правил торгівлі даним підприємцем.

В зв’язку з виниклими обставинами на сесію міської ради, яка відбудеться 31.10.19 білоцерківський відділ Національної поліції вносить Подання з вимогою вчинити дії по припиненню підприємницької діяльності за місцем розташування МАФ ” ГРАФ”, тобто розірвати договір сервітуту на виконання земельної ділянки під розміщення МАФ.

Тож Віктор Левицький запрошує “всіх небайдужих 31.10.19 прийти в сесійну залу та підтримати подання-вимогу білоцеківського відділу національної поліції і це буде наш перший спільний крок до вирішення проблеми сурогатного алкогольного вірусу, який намертво охопив наше рідне місто.”

Що передувало:

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors