Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У мікрорайоні «Піщаному» запрацює дитячо-юнацький клуб «Друзі»
У мікрорайоні «Піщаному» запрацює дитячо-юнацький клуб «Друзі»
Четвер 26 Грудня, 2019

26 грудня відбулось засідання вісімдесят сьомої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

У ході засідання було прийнято рішення про надання Комунальному закладу Білоцерківської міської ради  «Клуб за місцем проживання «Прометей» згоди на безоплатне користування частиною приміщення за адресою: вул. Ак.Вула,8, кв. 81, яке перебуває на балансі КП БМР ЖЕК №6.

Про це повідомила прес-служба Білоцерківської міської ради.

 КЗ МБР «Клуб за місцем проживання «Прометей» вже мав дев’ять підпорядкованих дитячо-юнацьких клубів у різних мікрорайонах міста: д/ю клуб «Прометей» (вул. Східна, 22); д/ю клуб «Олександрія» (Сквирське шосе, 254), д/ю клуб «Ровесник» (вул. Шолом-Алейхема, 96),  д/ю клуб «Супутник» (вул. Героїв Крут, 45),  д/ю клуб «Юність» (вул. Водопійна, 19), д/ю клуб «Вікторія» (вул. Леваневського, 65), д/ю клуб «Надія» (б-р Олександрійський, 86), д/ю клуб «Перлина» (вул. Таращанська, 161), д/ю клуб «Молодіжний центр» (б-р Михайла Грушевського, 6).

Дитячо-юнацький клуб на масиві «Піщаному» буде десятим й носитиме назву  – «Друзі».

 Рішення було прийнято з метою створення умов для корисної і змістовної  зайнятості дітей та підлітків за місцем проживання в позашкільний та поза навчальний час на мікрорайоні «Піщаний», відповідно до міської цільової програми сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням міської ради від 25 грудня 2015 року №13-03-УІІ,ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні. 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors