Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У лікарню №3 поступило ще 5 хворих, з них троє з Білої Церкви
У лікарню №3 поступило ще 5 хворих, з них троє з Білої Церкви
П’ятниця 24 Квітня, 2020

Станом на 24 квітня за останню добу в Білоцерківську лікарню №3 поступило ще 5 хворих, з них троє білоцерківців.

Про це повідомляє Геннадій Дикий.

У лікарні знаходиться 13 хворих. 10 чоловік вже з підтвердженим діагнозом, решта очікують на результати з Обласного центру.

Під наглядом сімейних лікарів наразі знаходяться 84 особи, що контактували з хворими чи повернулися нещодавно з-за кордону. Їхній стан не викликає підозри.

На лікування коронавірусу за останній тиждень на 500 тис грн закуплено ліків.

З 25 по 28 квітня у поминальні дні всі кладовища Білої Церкви за рішенням виконавчого комітету будуть закриті. Кладовища «Сухий Яр», «Нове Київське № 1», «Нове Київське № 2, № 3», «Старе Зарічанське», «Нове Зарічанське», «Старе Київське» будуть закритими на в’їзд та вхід для відвідування у дні: 25, 26, 27, 28 квітня 2020 року.

Поминальні дні перенесені на червень.

Також з метою недопущення спалаху захворюваності на COVID-19 25 та 26 квітня 2020 року у Білій Церкві буде заборонено використання громадського транспорту всіх форм власності.

Тому керівники підприємств критичної інфраструктури міста в разі необхідності здійснення виробничої діяльності мають забезпечити перевезення своїх працівників транспортом підприємств.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors