Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У лікарні Білої Церкви колапс через COVID-19, хворих з пневмонією відправили додому
У лікарні Білої Церкви колапс через COVID-19, хворих з пневмонією відправили додому
Четвер 17 Вересня, 2020

В інфекційній лікарні Білої Церкви на Київщині настільки великий приплив хворих на COVID-19, що деяких із них з більш легкою формою протікання хвороби відправляють додому.

Мова йде навіть про тих пацієнтів, у яких діагностована двостороння пневмонія. Про це повідомив Анатолий Штирлиц на своєму Telegram каналі, опублікувавши відео мешканки Білої Церкви Анни Федченко.

“Хроніки “ковідної” хворої. За цих два тижні мою маму встигли покласти в лікарню з двосторонньою пневмонією, і 14 вересня її виписали через те, що не вистачає місць в лікарні“, – розповіла дівчина.

За її словами, пульмонологічне відділення інфекційної лікарні у Білій Церкві розформували, легких пацієнтів відправили додому, а тяжких перевели в інші лікарні, щоб заповнити четвертий поверх хворими на COVID-19.

“Якщо ви ще досі не вірите, що COVID-19 є, сходіть постійте пів години під інфекційною лікарнею і подивіться, яка божевільня там коїться. А за ці дні я навчилася робити уколи, тому що, якщо почнеться в Білій Церкві те, що було в Італії в березні-місяці, я зможу бути волонтером і допомагати хворим”, – звернулася Федченко до українців, котрі легковажно ставляться до пандемії.

Нагадаємо, станом на 17 вересня у Білоцерківській лікарні №3 83 хворих.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors