Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Києві суд всю ніч обирав запобіжний захід білоцерківським вимагачам, що загрожували бізнесменам
У Києві суд всю ніч обирав запобіжний захід білоцерківським вимагачам, що загрожували бізнесменам
Вівторок 30 Липня, 2019

Двох зловмисників відправили під домашній арешт, а інших – під варту.

Святошинський районний суд Києва обрав запобіжний захід учасникам банди, яка займалася вимаганням грошей у підприємців Білої Церкви. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

“Святошинським районним судом м.Києва розглянуто клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу для учасників злочинної організації, підозрюваних у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 189 КК України. Судові засідання тривали майже до п’ятої години ранку. На підтримку підозрюваних у кримінальному провадженні прийшло понад 50 осіб, які намагалися чинити тиск на суддів і прокурорів. Однак, незважаючи на всі перешкоди і затягування з боку захисту, суд обрав заходи учасникам злочинної організації, затриманим 27 липня 2019 року”, – йдеться у повідомленні.

Двом зловмисникам обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту, а іншим фігурантам обрано запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою. Працівникові поліції, який був пособником у вимаганні коштів з постраждалих, обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, без можливості внесення застави.

При цьому в повідомленні прокуратури не уточнюється кількість учасників злочинного угруповання, яким було обрано запобіжний захід. Однак нагадаємо, що за повідомленнями поліції, було затримано 13 осіб. Угруповання діяло на території регіону з 2016 року.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors