Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Києві поранено поліцейського і цивільного, введено спецоперацію
У Києві поранено поліцейського і цивільного, введено спецоперацію
Середа 7 Липня, 2021

По місту Києву введено спецоперацію “Грім” для затримання чолоівка, який поранив  поліцейського та цивільну людину на Голосіївському проспекті, 58.

Потерпілим надають першу медичну допомогу. На місце виїхало керівництво Національної поліції, столичної поліції та слідчо-оперативні групи.

За попередньою інформацією, працівники патрульної поліції виїхали на виклик щодо конфлікту у квартирі на проспекті Голосіївському. На місці події власник помешкання здійснив постріл із мисливської рушниці у напрямку поліцейських.

Як повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, внаслідок події правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік – поранення в обличчя. Після цього зловмисник зачинився в зазначеній квартирі.

“Наразі у столиці введена спеціальна поліцейська операція для затримання зловмисника. Потерпілим надають необхідну медичну допомогу. Вживаються усі заходи, спрямовані на затримання правопорушника. Задіяні спецпризначенці”, – повідомив Крищенко.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors