Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Києві 41-річний чоловік зґвалтував 10-річну дівчинку, з якою познайомився в інтернеті
У Києві 41-річний чоловік зґвалтував 10-річну дівчинку, з якою познайомився в інтернеті
Четвер 28 Листопада, 2019

Прокуратурою міста Київ повідомлено про підозру 41-річному чоловіку, якого підозрюють у розбещенні та вчиненні насильницьких дій сексуального характеру над 10-річною дівчинкою.

Про це повідомили у пресслужбі.

Правоохоронцями було з’ясовано, що чоловік зі свою жертвою познайомився в одній з соціальних мереж. Спочатку збочинець надсилав дівчинці повідомлення зі світлинами сексуального та порнографічного характеру. Після чого він запросив її на особисту зустріч. Він відвів дівчинку в покинуту недобудову, де всупереч її волі здійснив насильниькі дії.

Наразі чоловік вже затриманий, йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи) та ч. 4 ст. 153 (вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років) КК України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді двохмісячного тримання під вартою. Також встановлюється його причетність до вчинення інших злочинних дій.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors