Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Кривому Розі підліток підпалив свою вагітну дівчину: вона у важкому стані в лікарні
У Кривому Розі підліток підпалив свою вагітну дівчину: вона у важкому стані в лікарні
Четвер 27 Травня, 2021

У Кривому Розі у середу, 26 травня,17-річний хлопець облив горючою рідиною свою вагітну дівчину і підпалив. Вона на 17 тижні вагітності.

Про це розповіли у ТСН.

Наразі 21-річна потерпіла перебуває у важкому стані лікарні. Місцеві ЗМІ пишуть, що у неї 70% опіків тіла. Відомо, що дівчина на 17 тижні вагітності. Що нині з дитиною, інформації поки немає.

Неповнолітній співмешканець підпалив дівчину під час сварки. Після цього кинувся тікати. Щоб затримати хлопця, підняли особовий склад поліції та додаткові патрулі, а в місті перекривали вокзали. Зараз поліцейські готуються вручити йому підозру.

Поліцейські розшукали хлопця за гарячими слідами. Йому вже оголосили про підозру. У поліції розповіли, що для розшуку підлітка було залучено особовий склад кримінальної поліції та додаткові патрулі, перекрито вокзали й автовокзали.

За цим фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за попередньою правовою кваліфікацією, передбаченою ст. 15, ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Якщо вину молодого чоловіка доведуть, йому може загрожувати до 15 років в’язниці.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors