Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Командуванні Об’єднаних сил вивчають досвід з управління силами оборони
У Командуванні Об’єднаних сил вивчають досвід з управління силами оборони
Середа 3 Лютого, 2021

Оперативний збір з керівним складом Командування Об’єднаних сил Збройних Сил України став черговим етапом набуття спроможностей щодо участі в стратегічному плануванні та управлінні силами оборони держави.

Про це повідомляє Служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

У заході беруть участь Головнокомандувач Збройних Сил України, начальник Генерального штабу ЗС України, а також командувачі видів (родів) військ, керівники органів військового управління ЗС України та органів управління інших складових сил оборони.

– Оперативний збір має на меті вдосконалення потрібного рівня теоретичних знань та фахової майстерності в керівного складу Командування, що необхідні під час виконання поставлених завдань на пунктах управління, – наголосив командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, наразі військовослужбовці опрацьовують алгоритми роботи підпорядкованих структурних підрозділів під час планування застосування та управління силами оборони під час підготовки та ведення операції.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors