Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У КОДА проінформували про ліквідацію і утворення нових районів
У КОДА проінформували про ліквідацію і утворення нових районів
Четвер 20 Серпня, 2020

Утворення нових районів та ліквідація тих, що існують, забезпечить відповідність системи адміністративно-територіального устрою районного рівня України сучасним вимогам та європейським стандартам.

Про це на брифінгу повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

“Утворення нових районів та ліквідація тих, що існують, забезпечить відповідність системи адміністративно-територіального устрою районного рівня України сучасним вимогам та європейським стандартам, що сприятиме визначенню обґрунтованої територіальної основи для діяльності органів виконавчої влади та відповідних органів місцевого самоврядування. Вибори депутатів районних рад будуть проводитись у: Бучанському, Білоцерківському, Бориспільському, Броварському, Вишгородському, Обухівському, Фастівському районах”, – сказав Володін.

З його слів, до створення спроможних територіальних громад значну частину послуг громадяни отримували у районних центрах. Наразі всі необхідні послуги будуть надаватись безпосередньо в об’єднаних територіальних громадах.

“Для забезпечення нерозривності надання послуг буде визначено перехідний період для передачі повноважень. На базі ліквідованих райдержадміністрацій планується створення структурних підрозділів РДА новоутворених районів”, – сказав очільник ОДА.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors