Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У червні через змагання з велосипедного спорту в Білій Церкві перекриватимуть рух транспорту
У червні через змагання з велосипедного спорту в Білій Церкві перекриватимуть рух транспорту
Четвер 16 Травня, 2019

У місті 5 та 8 червня відбудеться чемпіонат України з велосипедного спорту серед ветеранів, а 9 червня відбудуться змагання «ВелоСОТКА- Біла Церква 2019».

Прес-служба Білоцерківської міської ради повідомляє, що під час проведення змагань, у місті буде обмежено рух транспорту.

Так, 05 червня з 17.30 до 20.30 та 08 червня з 10.00 до 12.30 години буде перекрито дороги для руху автомобілів за таким маршрутом: проспект Князя Володимира від перехрестя вулиці Голубиної до вулиці Павличенко, перехрестя вулиці Заярської та в зворотному напрямку: проспект Князя Володимира – перехрестя вулиці Голубиної.

На 09 червня 2019 року буде також внесено зміни до організації дорожнього руху автотранспорту у зв’язку з проведенням чемпіонату України з велосипедного спорту серед ветеранів – «ВелоСОТКА – Біла Церква 2019».Отож, з 08.00 до 10.00 години 09 червня змагання відбуватимуться за таким маршрутом: бульвар Олександрійський від перехрестя вулиці В’ячеслава Чорновола – бульвар Олександрійський – перехрестя Сквирського шосе та в зворотному напрямку – бульвар Олександрійський – перехрестя вулиці В’ячеслава Чорновола. Проїзд автомобілів даним маршрутом буде заборонено.

Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради доручено розробити схеми тимчасового перекриття руху транспорту за маршрутами проведення змагань згідно з чинним законодавством.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors