Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білоцерківському районі складено 69 протоколів та 33 приписи порушникам карантинних вимог
У Білоцерківському районі складено 69 протоколів та 33 приписи порушникам карантинних вимог
Вівторок 30 Листопада, 2021

Окрім недотримання елементарних протиепідемічних норм, було зафіксовано відсутність сертифікатів як в окремих працівників об’єктів надання послуг, так і у відвідувачів.

За словами правоохоронців, які щоденно здійснювали рейди у населених пунктах всього району, має місце елементарна зневага до карантинних обмежень. Громадяни ігнорують вимоги носіння масок, продавці – рукавичок, не дотримується необхідна дистанція тощо.

Про це повідомляє Білоцерківська районна державна адміністрація.

Як результат, працівники поліції склали 62 протоколи про порушення карантинних вимог. Найбільше минулого тижня їх було виписано у Сквирській громаді – 16, по 10 у Білоцерківській та Тетіївській громадах.

Ще 99 перевірок здійснили спільні мобільні групи, до складу яких входять працівники Нацполіції та Держспоживслужби. Було складено 33 приписи і 7 протоколів.

При огляді закладів торгівлі, побутових та інших послуг, громадського харчування і транспорту було виявлено значне число порушень карантинних обмежень. Окрім недотримання елементарних протиепідемічних норм, було зафіксовано відсутність сертифікатів як в окремих працівників об’єктів надання послуг, так і у відвідувачів.

Окремі жителі нашого району вперто не хочуть вірити у серйозність ситуації, викликаної поширенням коронавірусної інфекції. І не пробуджує їхню свідомість навіть щоденна смертність від ускладнень, спричинених COVID-19.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors