Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білй Церкві два водії пропонували білоцерківським патрульним хабарі
У Білй Церкві два водії пропонували білоцерківським патрульним хабарі
Понеділок 3 Серпня, 2020

За вчорашній день двоє водіїв, аби уникнути відповідальності, пропонували білоцерківським патрульним хабарі.

Про це повідомила патрульна поліція Білої Церкви.

Перший випадок трапився близько 3-ї години ранку. Громадянин на автомобілі марки Volkswagen пропонував поліцейським неправомірну вигоду за непритягнення до відповідальності за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Наступний інцидент трапився близько 13-ї години на вулиці Куценко. Мешканці вказаної вулиці повідомили, що біля будинку стоїть припаркований автомобіль марки Audi, котрий заважає проїзду інших транспортних засобів.

Інспектори прибули на місце події, де виявили власника автівки, котрий пред’явив охоронцям порядку документи на авто разом із тимчасовим дозволом на право керування транспортними засобами, термін дії якого закінчився. Після чого чоловік пропонував патрульним “вирішити питання на місці” та поклав до службового автомобіля грошові кошти. Чоловік отримав від поліцейських адміністративний матеріал за ч.4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування)КУпАП.

Обох керманичів неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за надання хабаря службовій особі, проте, вони не реагували. Тому, на місця скоєння правопорушень викликали слідчо-оперативні групи.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors