Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві водій “Транссіті” висадив дитину на ходу
У Білій Церкві водій “Транссіті” висадив дитину на ходу
Неділя 7 Червня, 2020

6 червня водій маршрутки №22 перевізника “Транссіті” потрапив у черговий скандал. Він, не дочекавшись поки 11-річна дитина вийде з транспортного засобу, поїхав, і дитина випала з маршрутки.

Про цю ситуацію повідомила Леся Поліщук у Facebook в групі Біла Церква.

Вчора, 6 червня, близько 17:00 11-річна дитина попросила водія 22 маршруту (номер авто АА0822ІС), зупинитись на зупинці Вокзальній. Однак водій цього не зробив.

Водій не чує чи недочуває, проїжджає зупинку. Дитина нервує і просить зупинити. Зупиняє навпроти валютчиків. Дитина не встигає вийти він їде. Дитя випадає з маршрутки!” – пише Леся Поліщук.

Валютчики, які відтягнули дитину з дороги, і викликали поліцію на місце подіїї, щоб вони зафіксували факт грубого порушення водія. Наразі поліцейські досліджують камерами відеоспостереження.

Це вже не перший випадок зухвалої поведінки водіїв перевізника “Транссіті”. Раніше були такі випадки коли водії, порушуючи закон, відмовлялись везти пасажирів за пенсійним посвідченням, а також вигняли ввечері з маршрутки школярів.

А у ситуації, коли водій відмовив у проїзді матері та дитині-інваліду за пільгою, жінка вирішила не закривати очі на приниження водія, які вимушена була її дитина і написала скаргу. Однак, через два місяці отримала лист, в якому лише було зазначено, що перевізник ознайомлений з правилами перевезень і жодних слів вибачень там не було.

Пряма мова:

Я дуже сильно розумію маршрутчиків. Ну сложно щас.
Але я ніяк не можу зрозуміти довбойоба, що дитину з маршрутки викидує. Бо блядь йому срочно нада їхать.
Ситуація. Дитина 11 років їде в маршрутці №22 на Вокзальній каже щоб зупинили. Водій не чує чи недочуває, проїжджає зупинку. Дитина нервує і просить зупинити. Зупиняє навпроти валютчиків. Дитина не встигає вийти він їде. Дитя випадає з маршрутки!
Випадає!
Бо уйобок кудись спішить!
В поліцію звичайно звернулись.
Втім мені цього замало.
Юрій Нестерчук – це ваші!
22 маршрут номер авто АА0822ІС
Сьогодні близько сімнадцятої на Вокзальній.
Якщо це мудачйо сидітиме на маршруті – соррі ні йому ні вам тут не місце!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors