Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > У Білій Церкві зупинили керманича, який був під метадоном
У Білій Церкві зупинили керманича, який був під метадоном
Вівторок 4 Червня, 2019

Білоцерківські патрульні зупинили керманича, який зізнався, що вжив 5 таблеток метадону, але вони “ще не подіяли”.

Сьогодні близько 10-ї години у Білій Церкві по вулиці Василя Стуса патрульні зупинили чоловіка на моторолері марки Honda Dio.

При розмові з 35-річним білоцерківцем, інспектори помітили явні ознаки наркотичного сп’яніння та поведінку, яка не відповідала обстановці, та порушення координації рухів.

Про це повідомили у патрульній поліції Білої Церкви.

Нарководій при спілкуванні з охоронцями порядку повідомив, що вжив 5 таблеток метадону. Він повідомив, він вживає заборонені речовини протягом 8 років і, враховуючи це, чоловік намагався довести патрульним, що тест на вміст наркотичних речовин «нічого не покаже», а речовина не подіє ще протягом півтори години.

При перевірці документів порушника виявилось, що раніше він вже притягався до відповідальності за злочин у сфері обігу наркотичних речовин.

Яке ж було розчарування чоловіка, коли він побачив результат тесту. На порушника склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння).

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors