Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білій Церкві зробили перші щеплення вакциною Pfizer/BioNTech
У Білій Церкві зробили перші щеплення вакциною Pfizer/BioNTech
Неділя 18 Квітня, 2021

Сьогодні на Київщині щеплення проти COVID-19 почали робити вакциною Сomirnaty від компанії Pfizer-BioNTech. Першими у Білій Церкві щеплення отримали 12 мешканців Білоцерківського психоневрологічного інтернату.

18 квітня в Україні розпочалася вакцинація населення препаратом Pfizer/BioNTech. Передусім його використовуватимуть для літніх людей і соціальних працівників.

“Вчора Київська область отримала перші 1170 доз вакцини від Pfizer-BioNTech, а сьогодні ми вже почали її використовувати. Призначена вона насамперед для працівників і мешканців будинків для людей похилого віку. Туди, згідно визначеного графіку, виїжджатимуть наші мобільні бригади й проводитимуть щеплення”, – повідомив голова КОДА Василь Володін.

Упродовж цього дня до вакцинальної кампанії долучилися два спеціалізованих заклади Київщини.

Відтак щеплення отримають 78 працівників і 42 мешканців Бородянського психоневрологічного інтернату, після них – 84 працівника та 12 мешканців Білоцерківського психоневрологічного інтернату.

Однією з перших в регіоні щеплення вакциною від Pfizer-BioNTech вже зробили в.о. директора Бородянського психоневрологічного інтернату з геріатричним відділенням Інні Іваненко.

Паралельно в Київській області в рамках кампанії з імунізації також застосовують вакцину CoronaVac. Вона призначена для щеплення маломобільних груп населення та їх опікунів, працівників освіти, які будуть залучені до проведення ЗНО, a тaкoж інших кaтeгopій, визнaчeних дopoжньoю кapтoю.

Кампанія з вакцинації населення в Україні розпочалася 24 лютого. Станом на ранок 18 квітня 449 194 українці вакцинувалися від коронавірусу. За останню добу прищепили 3 333 особи.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors