Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві земельний шахрай ошукав пенсіонера на суму понад 500 тис грн
У Білій Церкві земельний шахрай ошукав пенсіонера на суму понад 500 тис грн
П’ятниця 3 Вересня, 2021

Слідчі Білої Церкви повідомили про підозру земельному шахраєві.

Про це повідомляє Білоцерківське районне управління поліції.

У березні до полції надійшло повідомлення від 68-річного чоловіка про те, що він став жертвою шахрая, який ошукав потерпілого на суму понад 500 тисяч гривень.

Також потерпілий зазначив, що зловмисник самотужки знайшов його ще в 2020 році та запропонував свої послуги щодо оформлення земельної ділянки. Потерпілий заплатив за виготовлення технічної документації із землеустрою на земельну ділянку, яка знаходилась в Білій Церкві.

Через деякий час шахрай віддав виготовлені псевдодокументи потерпілому. Чоловік помітив ознаки підробки, але лиходій почав запевняти, що з паперами все гаразд і не розуміє, в чому його звинувачують.

Аналогічне повідомлення стосовно незаконної діяльності чоловіка надійшло у лютому цього року. Цього разу він надав заздалегідь підроблені документи із землеустрою та незаконно заволодів земельними ділянками комунальної власності Білоцерківської ТГ.

Таким чином 42-річний шахрай заволодів грошима на суму понад 500 тисяч гривеньСлідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч.3, ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Згодом йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За шахрайство в особливо великих розмірах чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors