Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві затримали хулігана, який вчинив зухвалий наїзд біля міськради
У Білій Церкві затримали хулігана, який вчинив зухвалий наїзд біля міськради
П’ятниця 6 Листопада, 2020

Поліцейські встановили особу порушника, який вчинив зухвалі хуліганські дії біля міськради.

Як повідомила поліція Білоцерківщини, порушником виявився 57-річний місцевий житель, водій мотоциклу, який вже потрапляв у поле зору правоохоронців. Дії порушника виявили працівники поліціі під час моніторингу соціальних мереж.

Так на відео зафільмовано, як мотоцикліст заїхав сходами до Білоцерківської міської ради та нецензурно висловлюючись в бік посадовців, звідти виїхав.

На прикмети чоловіка та його мототранспорту були орієнтовані всі екіпажі і сьогодні по вулиці Піщана в Білій Церкві його затримали поліцейські відділу реагування патрульної поліції, після чого доставили до відділу поліції для дачі пояснень такого зухвалого вчинку.

За наявними обліками поліції, 67-річний чоловік нещодавно потрапляв в поле зору поліцейських за керування транспортним засобом без документів. Сьогодні поліцейські повторно склали на порушника аналогічний протокол. Крім цього, його перевіряють у медичному закладі на стан сп’яніння.

Мотоцикл помістили на штрафмайданчик до вирішення питання у суді.

Дізнавачі Білоцерківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст.296 (Хуліганство) Кримінальньного кодексу України. За такі дії порушнику загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років.

Відео події, БЦТВ:

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors