Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві зареєстрували петицію про заборону партії «ОПЗЖ», триває збір підписів, – Анатолій Штефан
У Білій Церкві зареєстрували петицію про заборону партії «ОПЗЖ», триває збір підписів, – Анатолій Штефан
П’ятниця 12 Березня, 2021

Заборонити політичну партію «Опозиційна платформа – За життя». Таку петицію на платформі електронної демократії «E-DEM» 4 березня 2021 року зареєстрував Олександр Коломієць.

Станом на 12 березня петицію підписали 149 людей з 700 потрібних для її розгляду. До кінця збору підписів залишилося ще 37 днів. Підписати петицію можна тут: https://bit.ly/38wrabK.

Цією петицією ми, громада міста Біла Церква, просимо депутатів Білоцерківської міської ради звернутись до Міністерства Юстиціі України з вимогою заборонити політичну партію «Опозиційна платформа «За Життя».

Підставою звернення вбачаємо проросійську позицію даного суб‘єкту в умовах війни з Росією.

Голова політичної партії «ОПЗЖ», Віктор Медведчук, всупереч українському законодавству і моральним принципам, під час війни неодноразово здійснював публічні поїздки до очільника країни-агресора Володимира Путіна, крім того перебуває з останнім в родинних зв’язках, а саме є кумом Президента Російської Федерації.
Риторика представництва партії нагадує риторику «Єдиної Росії» .
З огляду на наявне, – ми маємо щиру впевненість в тому, що політичний проект «ОПЗЖ» є п’ятою колоною в Україні і діє задля підриву Державності, Суверенітету, Незалежності України і інших принципів Української Конституції
“, — йдеться у тексті петиції.

Серед підписантів петиції — Анатолій Штефан (Штірліц), він також закликає долучитися до цієї справи і інших.

Заборонити ОПЗЖ ❌
У зв’язку з нещодавно впровадженими санкціями проти проросійських політиків, місцеві ради ухвалюють рішення про звернення до РНБО, СБУ та Верховної Ради щодо заборони партій, які пропагують російські наративи.
Повністю підтримую звернення до Білоцерківської міської ради ради щодо заборони партії “ОПЗЖ”. Зібрано вже 143 підписи, а потрібно 700.
Таке рішення вже прийняли Івано-Франківська, Чернівецька, Кам’янець-Подільська міські ради.
Білоцерківці тільки разом ми зможемо дати бій російському ворогу та їх посібникам.
Разом переможемо! Слава Україні! ??“, — написав Штефан.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors