Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білій Церкві зареєстровано 21 випадок COVID-19, – Київська ОДА
У Білій Церкві зареєстровано 21 випадок COVID-19, – Київська ОДА
Середа 6 Травня, 2020

Мер Білої Церкви вчергове прозвітував про стан справ у Білій Церкві. Як повідомляє Геннадій Дикий, станом 06 травня в інфекційному відділенні лікарні №3 знаходиться 19 хворих, у 13 з них діагноз підтверджено, 6 осіб очікує результатів тесту. Серед них 16 білоцерківців (у 8-ми – позитивний підтверджений результат).

За інформацією, наданою Київською обласною державною адміністрацією за час пандемії у Білій Церкві виявлено 21 випадок коронавірусної інфекції, 3 особи одужали, 1 померла. У Білоцерківському районі – 7 випадків (с. М. Вільшанка-1, Фурси-2, м. Узин –4);

“Сьогодні поступила жінка (63 роки) з Білої Церкви з негоспітальною пневмонією, швидкий тест дав позитивний результат, також виявлено, що вона мала контакт з донькою, яка знаходиться в Києві і хвора на COVID-19.” – додає мер.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться четверо хворих, у них усіх позитивна динаміка. Під наглядом сімейних лікарів перебуває 68 контактних осіб.

За увесь час епідемії повністю одужало 15 осіб, серед них троє білоцерківців.

Геннадій Дикий:

Дякую всім містянам, що розумінням поставились до обмежувальних заходів в Білій Церкві. Я сподіваюсь, що таких більшість і завдяки цьому ми якнайшвидше повернемось до звичайного життя. Бережіть себе.

За даними Київського обласного лабораторного центру, у Київській області станом на 10.00 6 травня 2020 року офіційно підтверджено 891 випадок захворювання на коронавірус, з них у 81 дитини та 108 медичних працівників (дані за весь період). За останню добу виявлено 25 нових випадків.

В Україні за минулу добу зафіксовано 487 нових випадків захворювання на коронавірус, 11 осіб за 5 травня померли та 118 людей подолали COVID-19.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов на брифінгу 6 травня:    

За минулу добу захворіло 487 осіб, з них 24 дитини та 72 медпрацівники. Було госпіталізовано 118 осіб. Зафіксовано 11 летальних випадків, більше частина з тих випадків мали супутні захворювання та входили в групу ризику. При цьому 118 пацієнтів одужали.

Загалом за весь час пандемії в Україні захворіли на коронавірус 13 тисяч 184 людини, з них 905 дітей та 2 тисячі 251 медпрацівник. Загалом одужало 2097 осіб, померли від коронавірусу 327 осіб. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors