Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білій Церкві з 2 червня послабили карантин, але садочки не відкрили
У Білій Церкві з 2 червня послабили карантин, але садочки не відкрили
Вівторок 2 Червня, 2020

02 червня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, на якому прийняли рішення про послаблення протиепідемічних заходів на території міста Біла Церква.

Відтак, у Білій Церкві дозволили відновити роботу:

1. Фітнес-клубів, тренажерних закладів за умови забезепечення протиепідемічних зходів.

Відтак усім відвідувачам МОЗ пропонує вимірювати температуру при вході до закладу; дозволяється одночасне перебування клієнтів з розрахунку не більше однієї людини на площі 10 квадратних метрів для індивідуальних занять та не більше однієї людини на 5 квадратних метрів для групових занять.

Також на вході до закладу має бути організоване місце для обробки рук. Додаткові антисептики мають бути розміщені у зонах проведення тренувань.

На період карантину забороняється:

  •  використання багаторазових (тканинних) рушників;
  •  розміщення в доступі клієнтів рекламних брошур, журналів та іншої поліграфії;
  •  функціонування басейнів, спа-зон та надання послуг масажу;
  •  функціонування фітнес-барів та дитячих кімнат;
  •  одночасне використання багатофункціональних тренажерів багатьма відвідувачами;
  •  проведення групових занять для понад 10 осіб та інших групових занять, що передбачають безпосередній фізичний контакт;
  •  проведення групових занять для дітей віком до 14 років;
  •  видача багаторазових рушників клієнтам.

2. Басейнів для індивідуального відвідування осіб віком від 18 років.

3. Закладів середньої та вищої освіти за умови відвідування занять у групах не більше ніж 10 осіб, проведення професійно-практичної підготовки та державної кваліфікаційної атестації в закладах професійної (професійно-технічної) освіти, організація підготовчих заходів до практичної підготовки на виробництві, лабораторних робіт і тренажерних занять, атестації здобувачів вищої освіти та відповідних підготовчих заходів, отримання документів про професійну (професійно-технічну) та вищу освіту, участь в освітньому процесі, пов’язаному з освітою дорослих, у публічному захисті наукових досягнень у формі дисертацій та відповідних підготовчих заходах за умови забезпечення протиепідемічних заходів на період до карантину.

4. Амбулаторних курсів з рeабілітації в комунальній установі Білоцерківської міської ради «Білоцерківський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Шанс» за індивідуальною програмою реабілітації за умови дотримання санітарних та протиепідемічних заходів на період карантину.

Однак, через негативну динаміку захворюваності на коронавірусну інфекціїю, поки що не відкрили дитячі садочки та спортивні гуртки. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors