Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві вибори стартували з правопорушень: де встигли “напартачити”
У Білій Церкві вибори стартували з правопорушень: де встигли “напартачити”
Неділя 21 Липня, 2019

Несправні скриньки, незаконна агітація та халатність комісії – це все сталося на виборчих дільницях Киїщини.

З виборчої дільниці, що знаходиться в загальноосвітній школі №15, намагались винести пустий бюлетень. Про це на своїй сторінці у Facebook написав кандидат в депутати Микола Бабенко.

Вибори тільки почалися, а перші правопорушення вже тут як тут.

У Білій Церкві (90-й виборчий округ) біля дільниці № 321149 спостерігач помітив агітацію на користь кандидата-мажоритарника Дмитра Киришуна. Голова комісії зазначила, що самостійно відповідні дії вони робити відмовляється.

Станом на 9:00 ранку 21 липня, спостерігачі Громадянської мережі “Опора” зафіксували недостатню кількість виборчих скриньок, агітацію у день голосування та розміщення кабінок біля вікна.

На дільниці № 320248 (97 ВО) у селі Калита помічена зламана скринька. Як повідомили у комісії, минулого разу складали акт, однак нової скриньки так і не отримали. У Броварах на виборчій дільниці № 321243 спостерігачі зафіксували порушення процедури ранкового засідання – комісія не вела протокол.

Крім того, члени ДВК, не оголошуючи кількість, хотіли одразу почати роздавати на столи бюлетені та опломбовувати скриньки не по черзі, а всі одразу. Протокол почали вести після зауваження спостерігача.

Також у день голосування спостерігачка “Опори” отримала смс-повідомлення агітаційного змісту на користь одного з кандидатів “Нідзельський Володимир – зробимо їх!”.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors