Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві вперше відбудуться професійні змагання з дрегрейсингу (Відео)
У Білій Церкві вперше відбудуться професійні змагання з дрегрейсингу (Відео)
П’ятниця 2 Липня, 2021

24/25 липня у Білій Церкві відбудеться другий етап ТОП серії змагань в Україні, на який приїдуть виключно професійно підготовлені дрегстери та ТОП пілоти з України, чемпіони таких країн, як Латвія, Литва, Польща, Німеччина, Румунія, Молдова, дрегстери до 4000 тисяч кінських сил та розгоном до першої сотні за 1 секунду.

Про це повідомили PRO UDRS: Professional Ukrainian Drag Racing Series на своїй сторінці у фейсбук.

Вінницька федерація дрегрейсингу та дріфту VFDD є засновником та організатором Професійної Української дрегрейсинг серії яку проводить у партнерстві з Спілкою Клубів «Українською Дрегрейсинг федерацією». Професійна серія складається з трьох етапів та проводиться по всій країні.

Що ж чекає на глядачів?

Унікальні машини з високотехнологічними інженерними рішеннями, з запчастинами, які витримують неймовірні навантаження, обладнані парашутами, каркасами безпеки, системами пожежогасіння, з балонами оксиду азоту та іншими диковинками, які нереально побачити на інших автомобілях та на інших будь-яких змаганнях з авто спорту.

Організатори привозять та налаштовують професійну телеметрію, яка до тисячної долі секунди показує час проходження дистанції, швидкість та затримку на світлофорі.

Тобто аеродром Біла Церква 24 та 25 липня перетвориться на спортивний об’єкт для проведення професійного дрегрейсингу. Такі місця в світі називаються дрегстріпами. Все це для того, щоб прийняти дрегстери, які проходять дистанцію у 402 метри зі швидкістю до 300 км на годину.

24 липня відбудеться Чемпіонат Ліги розвитку дрегрейсингу України для аматорів, де будь-хто на будь-якому авто може прийняти участь та спробувати, що таке дрегрейсинг як спорт. При цьому змагання будуть організовані як для професійних пілотів.

Також 24 липня на глядачів чекає Другий етап Чемпіонату Спілки Клубів Української дрегрейсинг федерації UDRF. Це Чемпіонат, в якому вже є професійні класи дрегстерів.

Крім того, 24 та 25 липня пройде Чемпіонат України з мото дрегрейсингу, третій та четвертий етапи. Чемпіонат проходить у трьох класах мотоциклів та розподіляється за об’ємами: 1 клас – до 600 см³, 2 клас – до 1000 см³, 3 клас – АНЛІМ (найшвидші мотоцикли, незважаючи на об’єм двигуна).

А ще на Вас чекає:

– Дріфт шоу
– Дріфт таксі
– Стантрайдінг шоу
– Професійний кейтерінг
– Розіграш цінних подарунків-
Розіграш дріфт таксі
– Розіграш сертифікату від прокату суперкарів у Києві ADRENALIN DRIVE. Це можливість здійснити мрію та поїздити на Lamborghini або Ferrari.

Запрошуємо Вас, шановні глядачі, разом з нами відчути ці незабутні враження від потужності машин та унікальних людей, які люблять свою справу.

Вхід на змагання 24 липня (субота):
Квиток DRAGPEOPLE (вхід на змагання) – 200 грнКвиток DRAGPILOT (вхід на змагання + Парк Сервісу) – 350 грнКвиток VІP (фіксоване місце на сидячій трибуні + Парк Сервісу) – 600 грн

Вхід на змагання 25 липня (неділя):

Попередній продаж квиток DRAGPEOPLE (вхід на змагання) – 250 грн
Квиток DRAGPEOPLE в день змагання (вхід на змагання) – 350 грн
Квиток DRAGPILOT (вхід на змагання + Парк Сервісу) – 450 грн
Квиток VІP (фіксоване місце на сидячій трибуні + Парк Сервісу) – 800 грн

Детальніше на сайті: dragukraine.com

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors