Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві водії маршурткок відмовляють у пільговому проїзді
У Білій Церкві водії маршурткок відмовляють у пільговому проїзді
Середа 17 Червня, 2020

У Білій Церкві водії маршрутних таксі відмовляють у пільговому проїзді, при цьому зухвало принижуючи осіб з правом безкоштовного проїзду. За останню добу зафіксовано два таких випадки.

17 червня водій маршрутки №14 з державним номером АІ3068АВ грубо відмовив в пільговому проїзді. Про це повідомила Алинка Войтенко, донька воїна, який віддав своє життя, захищаючи Україну в зоні АТО в 2018 році.

“Водій знахабніло почав кричати: “Де таке написано, що я маю тебе возити?” Після наголошення на закони нашої держави, ця недолюдина відповіла: “Яка держава? Де ти бачила державу? Її вже 30 років як немає!”


Алинка Войтенко

Ось вам повага, до сімей загиблих учасників АТО та ООС, до нашої славетної 72 ОМБР, хлопці з якої, кожного дня ризикуючи своїм життям, захищають нас.

Також подібна ситуація трапилась і вчора, але вже у маршрутному таксі №18. Водій відмовив у проїзді за посвідченням, що дозволяє проїзд інвалідам. Він гучно заявив, що нічого не чув і не знає про пільгові перевезення. І на зауваження водію, що мер Білої Церкви повідомив, що всі пільгові категорії мають право на безкоштовний проїзд, відповів – що це все брехня і видумки.

Раніше, 11 червня водій 22 маршрутку також відмовився везти за пільгами учасника бойових дій та вимагав платити 5 грн.

Скільки ще білоцерківцям прийдеться терпіти зухвальства місцевих перевізників – невідомо, залишається лише сподіватись на відділ транспорту і звязку Білоцерківської міської ради.

До речі, скаржитись на порушення правил перевезень можна за номером телефону: 39-28-62 або безпосередньо звернувшись до відділу транспорту і зв’язку БМР.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors