Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві водій збив насмерть 71-річну жінку
У Білій Церкві водій збив насмерть 71-річну жінку
П’ятниця 10 Січня, 2020

Поліція розслідує обставини ДТП, в котрій загинула літня жінка. 9 січня близько 7 ранку у м. Біла Церква легковик збив 71-річну бабусю-пішохода. Аварія сталася неподалік нерегульованого переходу – «зебри».

Про це повідомила поліція Київської області.

Потерпіла отримала травми, які виявилися несумісними із життям.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди, а також встановлюють чи у дозволеному місті жінка намагалася перейти дорогу.

Слідчі головного управління поліції регіону порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Розпочато досудове розслідування.

Поліція Київщини нагадує про необхідність неухильного дотримання правил усіма учасниками дорожнього руху. А також, у зв’язку із погіршенням погодних умов, закликає водіїв бути уважними під час керування транспортними засобами, а пішоходів – не нехтувати світловідбивачючими елементами.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors