Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > У Білій Церкві водій, який порушив ПДР, тікав від патрульних з вул. Леваневського майже до Умані (Відео)
У Білій Церкві водій, який порушив ПДР, тікав від патрульних з вул. Леваневського майже до Умані (Відео)
Вівторок 28 Вересня, 2021

Отримав три адміністративних матеріали, намагаючись втекти від білоцерківських патрульних. 26 вересня поліцейські перевіряли дотримання водіями швидкісного режиму на вулиці Леваневського.

Про це повідомила патрульна поліція Білої Церкви.

Близько 11-ї години, охоронці порядку зафіксували, як транспортний засіб марки Audi перевищив максимально допустиму швидкість більше ніж на 50 км/год. Окрім цього, керманич ігнорував вимогу про зупинку.

Отож, інспектори розпочали переслідування транспортного засобу. Проте, побачивши, що на ним прямує службове авто, чоловік не тільки не сповільнив рух свого легковика, а й пришвидшив його.

Автівку правопорушника вдалося зупинити шляхом створення штучного затору майже під Уманем.

Під час спілкування з водієм, в останнього патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння.

В результаті, на громадянина поліцейські склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП, ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) КУпАП та ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху ТЗ більш як на 50 км/год) КУпАП.

Патрульна поліція Білої Церкви наполегливо рекомендує водіям бути правосвідомими.

Пам’ятайте, коли ви відпочиваєте – ми працюємо, до того ж в посиленому режимі. І якщо колись вам вдалося обійти патруль, сприйміть це як останнє попередження. Не наражайте себе на штрафи, а оточуючих на небезпеку.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors