Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві водій нахабно розпивав алкоголь під час спілкування з патрульними (Відео)
У Білій Церкві водій нахабно розпивав алкоголь під час спілкування з патрульними (Відео)
П’ятниця 28 Лютого, 2020

Білоцерківські патрульні виявили керманича без посвідчення водія, який нахабно розпивав алкогольні напої під час спілкування з останніми.

Про це повідомила патрульна поліція Білої Церкви.

Вчора близько 1-ї години ночі поліцейські помітили як автівка марки ЗАЗ-1102 з неосвітленим номерним знаком, зупинилась неподалік однієї з АЗС.

Підійшовши до транспортного засобу, охоронці порядку повідомили керманичу причину зупинки та попросили його пред’явити водійське посвідчення. На що чоловік відповів, що воно в нього відсутнє.

Як з’ясувалось пізніше, після дорожньо-транспортної пригоди громадянина позбавили права керувати транспортними засобами.

Під час спілкування із охоронцями порядку чоловік відкрив пляшку пива та розпочав його пити. На неодноразові вимоги поліцейських показати документ, що засвідчує особу, громадянин відмовляв. Згодом він все ж представився.

Як наслідок, чоловік отримав від патрульних два адміністративних матеріала за ч. 4 ст. 130 (вживання водієм алкоголю після того, як транспортний засіб зупинили поліцейські до проведення медичного огляду на стан сп’яніння) КупАП та ч. 6 ст. 121 (експлуатація транспортного засобу з неосвітленим номерним знаком) КУпАП.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors