Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > У Білій Церкві внаслідок зіткнення перевернулось авто, постраждав 3-річний хлопчик
У Білій Церкві внаслідок зіткнення перевернулось авто, постраждав 3-річний хлопчик
Субота 14 Серпня, 2021

39-річний порушник ПДР, який в’їхав в припаркований автомобіль, перебував за кермом напідпитку.

Поліцейські Білої Церкви з’ясовують обставини автопригоди, в якій постраждала 3-річна дитина.

Як повідомила Білоцерківське районне управління поліції, сьогодні, 14 серпня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Леваневського. В припаркований автомобіль ВАЗ-2105, у якому перебував 3-річний хлопчик, в’їхав інший автомобіль ВАЗ-21063. Від удару припарковане авто перекинулось на бік.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Підслухано Біла Церква (@pidsluhano_bilatserkva)

Зі слів патрульних поліцейських Білої Церкви, які першими прибули на місце події, дружина водія припаркованого автомобіля пішла до магазину, керманич залишився стояти поблизу автівки, а дитина в цей час перебувала всередині, пристебнутою в автокріслі. В результаті аварії малюк отримав тілесні ушкодження.

Наразі хлопчик доставлений до стаціонарного відділення дитячої обласної лікарні. Медики діагностували у дитини травму голови. 

Порушник відразу після аварії вибіг з автомобіля, начебто за серветками, але його наздогнали небайдужі та одразу викликали поліцію. Виявилось, що 39-річний місцевий житель перебував за кермом автомобіля напідпитку, в його організмі поліцейські виявили 2.47 проміле алкоголю.

На місці події працює слідчо-оперативна група Білоцерківського районного управління поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини цієї події, після чого нададуть правову кваліфікацію діям правопорушника.

Шановні батьки, вкотре закликаємо вас не залишати дітей без нагляду, адже нехтування правилами безпеки може призвести до непоправного. Цього разу автокрісло врятувало дитину від більш тяжких наслідків. Бережіть своїх дітей!

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors