Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві відкрили сучасний скейт-парк біля центрального пляжу
У Білій Церкві відкрили сучасний скейт-парк біля центрального пляжу
Вівторок 7 Вересня, 2021

07 вересня в м.Біла Цервка у районі Центрального пляжу відбулося відкриття скейт-парку – простору для занять екстремальними видами спорту.

Про це повідомив мер Білої Церкви Геннадій Дикий.

Геннадій Дикий:

Новий спортивний простір, для тих, хто любить екстрім.Сучасний скейт-парк біля центрального пляжу.
Завдяки спільним зусиллям міської та обласної рад, а також за підтримки підприємців Євгена Ярового та Олександра Аляб’єва наша молодь відтепер має чудове місце для тренувань!

Скейт-парк  – це спеціально побудований майданчик, щоб кататися і вдосконалювати трюки. На скейт-парках займаються такими видами спорту: скейтборд, стрітборд, агрессив-ролики, велосипеди ВМХ, самокат (mtb) тощо.

Відзначити цю знаменну подію зібрались спортсмени, які мріяли про новий скейт-парк, організатори урочистості та почесні гості, люди, які змогли здійснити цю мрію – побудувати неймовірний парк для неймовірних спортсменів.

«Я радий, що ви вже освоїли це новий об’єкт і, сподіваюся, вам тут подобатиметься проводити час. Заняття спортом – це правильно і корисно, але бережіть себе, це екстремальний вид спорту, тому носіть захисті шоломи та інше обладнання. Цікаво, що саме зараз такі види спорту, якими  займаєтеся ви, вносять до переліку Олімпійських ігор, тому бажаю вам розвиватися, досягати високих результатів, а ми вболіваймо за вас», – наголосив міський голова Геннадій Дикий. 

Під час заходу було  урочисто  перерізано  стрічку, яка є символом майбутніх спортивних досягнень та перемог мешканців Білоцерківської міської територіальної громади на Всеукраїнських, а можливо і на міжнародних спортивних змаганнях.

Наш скейт-парк включає в себе 12 фігур, серед яких: квотерпайпи, бенк, ейрбокс, фанбокс, рейли, хвилі та інші об’єкти для виконання трюків.

Отож, новий, сучасний скейт-парк дасть можливість проведення змагань місцевого та національного значення, показових виступів, майстер-класів, спілкування молоді з професійними спортсменами. Функціонування такого майданчику це спосіб популяризації та залучення молоді до здорового способу життя, прагнення досягати всіляких результатів і покращувати свій рівень майстерності. 

Крім того, це можливість прибрати молодь з архітектурних пам’яток, проїжджої частини доріг та інших не призначених для цього місцях, що є травматичним і небезпечним для життя самих спортсменів.

Цей чудовий парк з’явився за  сприяння Білоцерківської міської ради. Збудували його за рахунок коштів місцевого та обласного бюджетів.  А встановити і облаштувати його допомогли Олександр Аляб’єв – приватний підприємець і Євген Яровий – ТОВ МЖК БУД Біла Церква.  

Наголосимо, що у Білоцерківській міській територіальній громаді розвитку фізичної культури і спорту серед підростаючого покоління приділяється велика увага, так як спорт є одним з найважливіших факторів, що визначає здоров’я  нації. Ми пишаємося тим, що в нашій громаді популяризується та розвивається багато видів спорту. Зокрема екстремальні. Такі, як скейтборд, стрітборд, агрессив верт, агрессив стріт, трюковий самокат, велосипедний мотокрос та гірський велосипед. До речі, Велосипедний мотокрос увійшов, як вид спорту, у програму тридцять других олімпійських ігор у Токіо, що є дуже почесним. 

На святі були присутні спортсмени, які розвивають в місті цей цікавий вид спорту та беруть участь у змаганнях різних рівнів. Вони демонстрували свої вміння присутнім, показавши цікаві трюки.

На майданчику матимуть змогу займатися всі охочі. Доступ до нього цілодобово  та вільний. 

В урочистому заході взяли участь заступник  міського голови  Катерина Возненко, депутати міської ради Вадим Хлєбніков, Ольга Нагорна, Тетяна Голотюк,  голова Білоцкерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, т.в.о. начальника управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Марина Гончарук, директор КЗ БМР «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я  населення «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк, юні спортсмени та всі небайдужі жителі громади. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors