Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві відкрили ігровий майданчик для особливих діток
У Білій Церкві відкрили ігровий майданчик для особливих діток
П’ятниця 18 Грудня, 2020

18 грудня, напередодні дня Святого Миколая, на території Комунальної установи Білоцерківської міської ради “Інклюзивно-ресурний центр №1” відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового майданчика.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської міської ради.

Гойдалка, гірки, розвивальні комплекси, пісочниця відтепер слугуватимуть для дітлахів з особливим освітніми потребами, які обслуговуються в інклюзивно-ресурсному центрі № 1, котрий успішно й результативно працює  в місті вже третій рік.

На урочисте відкриття завітали міський голова Геннадій Дикий, заступник міського голови Катерина Возненко та начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик.

«У нашому місті функціонують два інклюзивно-ресурсні центри, адже, наразі, є потреба в установах, які б забезпечували права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, на проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини,  надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводження.

“Інклюзивно-ресурний центр №1”, знаходиться на масиві Леваневського. Фахівці центру обстежили більше дві з половиною тисячі дітей за час роботи установи. Сорок п’ять дітей практично щодня тут займаються, це діти, які потребують особливої уваги. Крім навчання малечі потрібні й розваги, рухливі ігри, тому за ініціативи керівника закладу, міська ради виділила кошти на будівництво даного майданчика. Ми й надалі розвиватимемо напрямок роботи із всебічної підтримки особливих діток  нашої громади», – зауважив Геннадій Дикий.

Міський голова вручив директору Комунальної установи Білоцерківської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр №1» Лесі Руденко подяку міської ради та її виконавчого комітету за високий професіональний рівень управлінської діяльності з  організації якісної роботи установи, невтомну працю щодо створення розвивального освітнього й корекційного середовища для дітей з особливими потребами, креативніть, невичерпну енергію, небайдужість, активну громадянську позицію  і відданість обраній справі.

З нагоди дня Святого Миколая дітки отримали від міського голови солодкі подарунки.

Отож, від сьогодні в дітлахів з’явилося місце, де вони можуть відпочивати та гратися. Усе це сприятиме зміцненню їхнього здоров’я та психологічній реабілітації.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors