Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві відбувся Фінал ліги стронгменів: білоцерківець встановив рекорд України з перетягування вантажівок
У Білій Церкві відбувся Фінал ліги стронгменів: білоцерківець встановив рекорд України з перетягування вантажівок
Понеділок 27 Вересня, 2021

У Білій Церкві на стадіоні “Трудові резерви” відбулося видовищне спортивне свято силачів – “Фінал першої ліги стронгмену – 2021”, де сім найсильніших чоловіків з усієї України змагалися у заключному змаганні сезону, – повідомляється на сайті міськради.

Родзинко заходу стало те – що білоцерківець Олександр Білоконь встановив рекорд України з перетягування вантажівок.

Учасники змагань виконували шість силових вправ, під час яких вони задіяли всі групи своїх м’язів. На виконання кожної мали по 1 хвилині. Переможця визначали за кількістю набраних балів.

За підсумками змагань перше місце посів атлет з Черкас Богдан Копил, друге місце – Олексій Бірюков з Сум і третє – Олег Силка з Києва.

 Коментуючи захід рекордсмен України та Світу  Василь Вірастюк зазначив: «З 2009 року було зареєструвано професіональну лігу стронгменів України, в 2011 році – зареєстрували Федерацію стронгмену Україна, а у 2021році ми отримали статус – національної Федерацію стронгмену Україна. Змагання такого рівня – це досвід, практика та показ своєї сили атлетами.  Сподіваюся, що виступи будуть динамічними, швидкими та цікавими що спортсмени підійшли до змагань у своїй найкращій фізичній формі й покажуть свої найкращі результати, адже сьогодні фінал першої ліги стронгмену».  

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors