Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві відбулися Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки з велосипедного спорту
У Білій Церкві відбулися Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки з велосипедного спорту
Вівторок 8 Червня, 2021

5 червня у Білій Церкві відбулось нагородження учасників ІХ літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки з велосипедного спорту, які пройшли на території Білоцерківської міської територіальної громади.

Про це повідомляє пресслужба Білоцерківської МТГ.

Захід відбувся за сприяння Білоцерківської міської ради.

Від імені міського голови Геннадія Дикого з вітальним словом до присутніх звернулася його заступник Катерина Возненко: «Для Білої Церкви уже стало доброю традицією проведення змагань, які збирають під своїми знаменами ветеранів велосипедного спорту з усієї країни. А найкращою перемогою в цих змаганнях є ваша тісна дружба»

До вітань також приєднався голова Клубу ветеранів велоспорту «Віраж», заслужений тренер України з велоспорту, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Микола Курафєєв. Він також подякував усім учасникам, партнерам і, виконуючи доручення Асоціації ветеранів велосипедного спорту України, за надану допомогу і сприяння у проведенні ІХ літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки з велосипедного спорту передав міському голові почесну грамоту.

У чемпіонаті взяли участь понад 80 спортсменів із Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Львівської, Одеської, Чернівецької, Чернігівської областей та мста Києва. Змагання проводились у 11 вікових групах серед чоловіків та у 3 вікових групах серед жінок.

Також за найбільшою кількістю набраних очок учасниками було визначено команди-переможниці серед областей. Ними стали:

1 група

І місце – Львівська область

2. місце – Дніпропетровська область

3 місце – місто Київ.

2 група

І місце – Чернігівська область

3 група

І місце – Житомирська область

ІІ місце – Волинська область

ІІІ місце – Чернівецька область

Переможці та призери змагань отримали медалі та дипломи організаторів ІХ літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті М.М.Баки, якими виступили Міністерство молоді та спорту України, Асоціація ветеранів спорту України та Федерація велосипедного спорту України. Участь у врученні нагород взяв директор Федерації велоспорту України Олег Ярошенко та начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міською ради Валентиною Коросько. Головним суддею змагань виступив суддя національної категорії України Віталій Супрун.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors