Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві в Клубі за місцем проживання “Прометей” відкрили лабораторію 3D-друку
У Білій Церкві в Клубі за місцем проживання “Прометей” відкрили лабораторію 3D-друку
Понеділок 7 Червня, 2021

У Білій Церкві в Клубі за місцем проживання “Прометей” облаштовано  лабораторію 3D-друку, де діти опановуватимуть проєктування та виготовлення об’ємних моделей за допомогою сучасних технологій.

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської міської територіальної громади.

 Це чи не найінноваційніша освітня ініціатива, профінансована та реалізована завдяки перемозі в конкурсі  громадських бюджетів 2020 року. І це чудово, адже  технологія тривимірного друку – один із способів впровадження концепції STEM-освіти, яка включає комплексний розвиток дитини засобами науки, технології, інженерії та математики.

Реалізація проєкту завершена: все устаткування, яким оснащена лабораторія  та ресурси дозволяють  відкрити новий напрям роботи  з учнівською молоддю – 3D-моделювання, а також осучаснити навчальні програми на всіх рівнях: від початкової школи до коледжу. Юні мешканці міста з задоволенням залучилися та відкрили для себе світ сучасної науково – технічної творчості.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors