Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві урочисто провели двох учасників Олімпійських ігор до Токіо
У Білій Церкві урочисто провели двох учасників Олімпійських ігор до Токіо
Вівторок 27 Липня, 2021

Україну на Олімпійських іграх у Токіо представлятимуть два спортсмени з Білої Церкви – легкоатлети Назар Коваленко та Іван Лосєв.

27 липня на центральній площі Білої Цекрви відбулися проводи учасників Олімпійських ігор в Токіо-2020, а саме Євгена Коваленко та Івана Лосева, які найблищим часом вирушать до столиці Японії.

Про це повідомило Управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради.

Присутніх привітав секретар міської ради Дмитро Киришун. У вітальному слові він зазначив, що наразі спортсмени, як ніхто інший піднімають імідж України у світі та висловив сподівання, що білоцерківські спортсмени приємно здивують нас своїми результатами та медалями.

Як підтримку від мешканців Білої Церкви на змаганнях олімпійцям було вручено офіційні прапори міста Біла Церква.

Після вітань пролунав Гімн України та відбулося урочисте підняття Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України. Право підняти прапори надали переможцю командних кубків Світу та Європи зі спортивної ходьби, рекордсмену України, учаснику двох Олімпійських ігор Назару Коваленко.

На святі також були присутні перший заступник міського голови Інна Новогребельська, заступники міського голови Катерина Возненко та Руслан Руденко, голова Київського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України Ігор Малинський, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, перший заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко, начальник управління з питань молоді та спорту Олександр Стешенко, депутати міської ради, представники спортивних федерацій Білої Церкви, громадськість та ЗМІ.

Варто зазначити, що церемонія підняття прапора відбувається в різних містах України з метою популяризації олімпійських цінностей, залучення дітей та молоді до ведення здорового способу життя, підтримки кращих з кращих українських спортсменів Олімпійських змаганнях.

Уболіваємо за наших олімпійців разом! Бажаємо їм успіхів та перемог на змаганнях в Токіо!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors