Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві триває боротьба з незаконним зберіганням наркотичних речовин
У Білій Церкві триває боротьба з незаконним зберіганням наркотичних речовин
П’ятниця 1 Листопада, 2019

У поліці Білої Церкви повідомили, що 31 жовтня було задокументовано три факти, пов’язаних з незаконним зберіганням наркотичних речовин.

Дільничного офіцера поліції привернуло увагу, що чоловік по вулиці Грибоєдова щось ховає під курткою. Згодом у 46-річного жителя села Глушки виявили паперовий згорток з коноплею, а під курткою той ховав мішок з цією рослиною. У 38-річного жителя міста Сквира в центрі міста по вулиці Ярослава Мудрого поліцейські виявили метадон. Патрульні Білої Церкви під час патрулювання вулиці Леваневського у 33-річного місцевого мешканця також виявили рослини конопель. В подальшому, з метою визначення точної ваги та відповідності наркотичним засобам, все вилучене буде направлено для проведення експертизи.

Слідчі Білоцерківського відділу поліції за всіма фактами незаконного зберігання наркотичних засобів відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Прес-служба поліції Білої Церкви

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors