Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві судитимуть касира, яка обвинувачується у зайнятті гральним бізнесом
У Білій Церкві судитимуть касира, яка обвинувачується у зайнятті гральним бізнесом
Неділя 5 Липня, 2020

Білоцерківські слідчі скерували до суду матеріали щодо касира, яка обвинувачується у зайнятті гральним бізнесом.

Про це повідомила пресслужба поліції Білоцерківщини.

Наприкінці травня цього року слідчі Білої Церкви зібрали достатньо доказів та довели причетність до вказаного злочину 38-річної жінки, яка надавала безпосередній доступ в онлайн казино. Жінка приймала кошти від гравців в якості ставки та видавала виграші. В результаті, за процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, слідчі повідомили їй про підозру в зайнятті гральним бізнесом.

Жінка була одним із співучасником вказаного злочину, безпосередньо працювала в незаконному гральному закладі касиром.

Білоцерківський відділ поліції наголошує, що кримінальну відповідальність несуть не тільки організатори грального бізнесу, а й співучасники ( касири, адміністратори та інші особи).

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.203-2 (Заняття гральним бізнесом) Кримінального Кодексу України завершено і відповідні матеріали для прийняття рішення направлені до місцевого суду. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від десяти до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors