Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві судитимуть інженера АЗС за його халатність, яка могла призвести до загибелі людей
У Білій Церкві судитимуть інженера АЗС за його халатність, яка могла призвести до загибелі людей
П’ятниця 3 Травня, 2019

В Білій Церкві судитимуть працівника, який не забезпечив безпеку під час роботи АЗС, що могло призвести до загибелі людей.

Як повідомляє Прес-служба прокуратура Київської області, наразі встановлено, що в жовтні 2018 року 20-річного жителя м. Києва прийнято на роботу до однієї із АЗС м. Біла Церква на посаду інженера з техніки безпеки. Відповідно до функціональних обов’язків на нього покладалося забезпечення безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на підприємстві, що б не створювало загрозу загибелі людей та настання тяжких наслідків.

Водночас, під час проведення санкціонованого обшуку в січні 2019 на території АГЗС, яку орендувало одне із Товариств, місцевою прокуратурою за участю спеціаліста Білоцерківського РВ ГУ ДСНС у Київській області та експерта-пожежотехніка Київського НДЕКЦ МВС України, зафіксовано численні порушення вимог законодавчих та нормативно-правових актів з пожежної безпеки в організації та здійсненні експлуатації об’єкта підвищеної небезпеки.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження, під час якого відповідальній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченогоч.1 ст. 272 КК України.

На даний час розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до Білоцерківського міськрайонного суду для розгляу.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors