Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У Білій Церкві школи та позашкілля переводять на дистанційку через погіршення ситуації з COVID-19
У Білій Церкві школи та позашкілля переводять на дистанційку через погіршення ситуації з COVID-19
П’ятниця 29 Жовтня, 2021

Білоцерківські школярі із понеділка за парти не повертаються. Після канікул з 1 листопада навчальний процес відновиться у дистанційному режимі.

Це стосується всіх учнів: з 1 до 11 класу. У такому режимі школи працюватимуть для покращення епідситуації у Білій Церкві.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні виконавчого комітету Білої Церки.

Також заклади вищої та технічної освіти навчатимуться дистанційно.

Дитсадки продовжать працювати, але дотримуючись правил «червоної зони» – за умови достатньої кількості вакцинованого персоналу закладів.

У рішенні йдеться:

Закладам загальної середньої освіти, позашкільної освіти, школам мистецтв, дитячо-юнацьким спортивним школам Білоцерківської міської територіальної громади всіх типів і форм власності: з 00 год. 00 хв. 30 жовтня 2021 року та до прийняття окремого рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради забезпечити якісну організацію освітнього процесу за дистанційною формою навчання для здобувачів освіти 1-11 класів.

Заборонено:

– приймання у спортивних залах, басейнах закладів освіти відвідувачів, окрім спортсменів національних збірних команд України та їхніх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів;

– проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, інших) заходів, окрім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, і матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів. 

Визначити, що обмеження щодо проведення заходів не застосовуються за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів, користувачів), крім осіб, які не досягли 18 років, та організаторів заходу (співробітників закладу) негативного результату тестування на COVID-19 або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors