Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві рецидивіст викинув з четвертого поверху свого знайомого
У Білій Церкві рецидивіст викинув з четвертого поверху свого знайомого
Четвер 8 Жовтня, 2020

У Білій Церкві раніше судимий уродженець Херсонської області, житель Сквирщини під час сварки викинув знайомого з вікна четвертого поверху.

Як повідомила поліція Київщини, у місті Біла Церква працівники поліції прибули на виклик про нещасний випадок. Місцева жителька повідомила на спецлінію «102», що з вікна четвертого поверху випала людина. Однак, як потім встановили поліцейські, чоловіка було вбито.

На місці події працювали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, керівництво місцевого відділу поліції та медики, які констатували смерть 42-річного чоловіка.

Правоохоронці провели детальний огляд місця події, опитали свідків й очевидців та відпрацювали декілька версій події.

Встановлено, що того вечора чоловіки в кампанії вживали спиртні напої, після чого між двома з них виник конфлікт. Коли один з чоловіків вийшов на балкон, другий раптово підбіг до опонента ззаду, схопив за ноги та викинув з вікна. Після скоєного зловмисник просто втік з квартири.

Від падіння чоловік отримав травми несумісні з життям. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу.  

Оперативники встановили, що до скоєного злочину причетний 43-річний уродженець Херсонщини, який вже був судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Упродовж двох годин поліцейські розшукали зловмисника – він переховувався у родичів.  Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. 

Відео телеканалу Місто:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors