Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві реконструюють ЦНАП, який обслуговуватиме більше 220 тис людей
У Білій Церкві реконструюють ЦНАП, який обслуговуватиме більше 220 тис людей
Середа 22 Вересня, 2021

У Білій Церкві триває реконструкція нежитлової будівлі під ЦНАП. Він працюватиме у форматі “Прозорого офісу” та обслуговуватиме в перспективі більше 220 тисяч людей.

Про це повідомляє пресслужба Київської облдержадміністрації.

«Після завершення реконструкції центр зможе охопити якісними послугами жителів Білоцерківської громади. Йдеться про понад 220 тисяч людей і ще більше 20 тисяч суб’єктів господарської діяльності. Також до нього зможуть звертатись усі жителі району, а це 443 тисяч осіб. Тож це дуже масштабний проєкт, який є важливим і для соціального, і для економічного розвитку регіону», – резюмував Василь Володін.

Підготовчі та демонтажні роботи на об’єкті вже завершили на 100%. Зараз будівельники працюють на утепленням фасаду та покрівлі, замінюють вікна, а також розпочали підсилення першого поверху.

Проєкт реалізується у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Його вартість складає майже 93 млн грн.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors