Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві раніше судимий 20-річний юнак пограбував 11 магазинів
У Білій Церкві раніше судимий 20-річний юнак пограбував 11 магазинів
П’ятниця 2 Жовтня, 2020

Поліція Київської області затримала серійного магазинного крадія. Ним виявився 20-річний житель міста Біла Церква, раніше судимий за аналогічні злочини. На злочинному рахунку затриманого 11 скоєних крадіжок з магазинів.

Про це повідомила пресслужа поліції Київщини.

Так, упродовж кількох тижнів до поліції Білоцерківщини надійшла низка заяв та повідомлень про викрадення грошей та продуктів харчування з закладів торгівлі. Всі злочини були схожі між собою за способом вчинення – вночі невідома особа потрапляла до магазину шляхом віджиму пластикових дверей.

За усіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до скоєння злочинів причетний 20-річний молодик. Також поліцейські встановили, що крадій втягнув у злочинну діяльність свого 15-річного товариша.

Наразі слідчі поліції зібрали достатньо доказів і повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні 11 крадіжок з торговельних приміщень.

Також йому інкримінують ст. 304 (Втягнення неповнолітніх у протиправну діяльність) Кримінального кодексу України. Ця стаття карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors