Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > У Білій Церкві п’яний чоловік заявив про “викрадення” 300 тис дол
У Білій Церкві п’яний чоловік заявив про “викрадення” 300 тис дол
Четвер 27 Травня, 2021

Чоловік, який здійснив неправдивий виклик отримав від патрульних три адміністративних матеріали.

Про це повідомила патрульна поліція Білої Церкви.

Позавчора, 25 травня, поліцейським надійшов виклик в один з торгівельних центрів міста про те, що в заявника викрали документи, мобільний телефон та грошові кошти в сумі 3 000 долларів США.

Прибувши на місце пригоди, охоронці порядку розпочали бесіду з заявником, який агресивно та неадекватно себе поводив. В додачу до цього, останній перебував в громадському місці в п’яному вигляді.

Чоловіка затримали та доставили до білоцерківського управління поліції, де  патрульні склали на нього адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 178 (Поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП та ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Далі, через деякий час, громадянин знову телефонував на лінію 102 та повідомляв, що в нього викрали вже 300 000 долларів США. 

В крадіжці він підозрював поліцейських. Не дочекавшись екіпажу, чоловік приїхав на власному авто до батальйону патрульної поліції міста, аби поспілкуватись з керівництвом.

Під час спілкування з громадянином були помітні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат драгеру показав 2.22 проміле алкоголю.

В результаті правопорушник отримав ще протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп’яніння) КУпАП, а його автівку евакуювали на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів.

Друзі, ніколи не жартуйте з патрульними, рятувальниками чи медиками – ваше вигадане вбивство, замінування чи інша неіснуюча надзвичайна подія може коштувати комусь іншому здоров’я чи життя.

Наразі збільшено штраф за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Тепер за виклик без вагомих причин правопорушникам доведеться сплатити від 850 до 3400 гривень.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors