Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві провели благодійну акцію «Ангели материнства» для мам особливих діток
У Білій Церкві провели благодійну акцію «Ангели материнства» для мам особливих діток
Четвер 3 Грудня, 2020

Другий рік поспіль Комунальна установа Білоцерківської міської ради “Інклюзивно-ресурсний центр № 1” проводить благодійну акцію «Ангели материнства», у якій узяли участь мами особливих діток, котрі в постійних клопотах про свою малечу не завжди мають час для себе.

Про це повідомив начальник управління освіти і науки Юрій Петрик.

Юрій Петрик

Ідея, як «вирвати” із замкненого кола буденних справ маму особливого малюка і перетворити її на янгола, стала першим спільним благодійним проєктом колективу ІРЦ № 1 (директор Руденко Л. О.) та Управління освіти і науки Білої Церкви. Кожна ненька є істинним ангелом і берегинею для своєї дитини, оскільки щоденно оберігає , турбується, дарує свою безмежну материнську любов.Перший крок акції – це вручення сертифіката та нагороди для головної героїні, на яку далі чекатиме фантастичне перевтілення. Спільна робота над проєктом була, безперечно, успішною, адже позитивні щирі емоції – найкраща нагорода!

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors