Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Вибори > У Білій Церкві пропонували продати голос за 100 і 200 гривень: відкрито кримінальне провадження
У Білій Церкві пропонували продати голос за 100 і 200 гривень: відкрито кримінальне провадження
Неділя 25 Жовтня, 2020

Сьогодні, 25 жовтня, поліція Білої Церкви відкрила кримінальне провадження за фактом підкупу виборців.

Соціальною мережею “Фейсбук” поширилась інформація стосовно публікації з закріпленим відеофайлом, в якому чоловічий голос по телефону пропонує виборцю здійснити своє волевиявлення на його користь, як за кандидата у депутати до міської ради, а також за одного з кандидатів у депутати до Київської обласної ради. За такі послуги чоловік телефоном пропонує грошову винагороду у сумі 100 та 200грн відповідно.

Слідчим відділом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.160 (Підкуп виборця, учасника референдуму, члена виборчої комісії або комісії з референдуму) Кримінальньного кодексу України. Наразі слідчі встановлюють усіх учасників цієї події з метою проведення повного та об’єктивного досудового розслідування.

Поліція продовжує оперативно реагувати на всі заяви та інформацію, що надходять від громадян. Та вкотре наголошує щодо дотримання виборцями чинного законодавства під час голосування.

Відео телефонної розмови опубліковано в телеграм каналі Біла Церква – БЕЗ ТАБУ.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors