Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві продовжують встановлювати електронні табло на зупинках
У Білій Церкві продовжують встановлювати електронні табло на зупинках
П’ятниця 6 Березня, 2020

Інфраструктура громадського транспорту у Білій Церкві продовжує активно розвиватися. На зупинках міста встановили сучасні електронні табло.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

Нові електронні табло інформуватимуть пасажирів про час до прибуття громадського транспорту: тролейбусів та автобусів, які обладнані GPS-трекерами.

Такі інформаційні табло були встановлені 4 березня на зупинках «В’ячеслава Чорновола» в бік Леваневського та «Митрофанова» в бік Гайку.

“Зручність пересування громадським транспортом жителів і гостей міста це також можливість розрахувати свій час завдяки інформації про те які саме автобуси і тролейбуси невдовзі приїдуть на зупинку.
Таку можливість надають електронні табло. Вони інформують пасажирів про час до прибуття громадського транспорту: тролейбусів та автобусів, які обладнані GPS-трекерами. З транспортних засобів за допомогою трекерів передається інформація про їх місцеперебування та розраховується час до прибуття, який зазначено на табло.
В рамках реалізації інвестиційної пропозиції ТОВ «Дозор Україна» продовжує встановлювати електронні табло на зупинках Білої Церкви. Ще у кінці минулого року такі табло було встановлено на зупинках «пл Перемоги» в бік Леваневського, «ДНС» в бік Леваневського, «Вокзальна» в обидва боки руху транспорту та «пл Соборна» також в обидва боки. У середу 4 березня такі інформаційні табло було встановлено ще на зупинках «В. Чорновола» в бік Леваневського та «Митрофанова» в бік Гайку.
Згідно з умовами інвестиційної пропозиції у цьому році мають бути встановлені ще два електронні табло на зупинках «ПК Росава» та «готель «Рось».
Нагадаємо, що ТОВ «Дозор Україна» було визначено переможцем конкурсу по відбору суб’єкта господарювання – виконавця послуг з впровадження міської системи диспетчеризації з використання супутникової системи навігації руху пасажирського транспорту”, – йдеться у повідомленні.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors