Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Білій Церкві презентували портал зелених насаджень міста
У Білій Церкві презентували портал зелених насаджень міста
Четвер 17 Жовтня, 2019

16 жовтня у Білій Церкві відбулася презентація порталу відкритих даних «Smart Green БЦ», який було розроблено в рамках програми «SMART City» представництва «Фонду Фрідріха Науманна За Свободу» в Україні та Білорусії. На даний час портал працює у тестовому режимі.

Про це повідомляє Прес-службі Білоцерківської міської ради.

Цього дня було продемонстровано звіт  про пророблену за поточний рік роботу: ознайомлення із функціоналом геопорталу відкритих даних зелених насаджень міста Біла Церква, який надасть громаді доступ до публічного реєстру зелених насаджень, їх стану та характеристик.

Заступник директора департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради – начальник управління благоустрою та екології департаменту Альона Колотницька розповіла, що портал створювався саме як інструмент управління зеленими насадженнями та які функції він буде виконувати саме для роботи департаменту. Тобто це полегшить облік та інвентаризацію зелених насаджень, їх моніторинг, внесення статистики про площу квітників, газонів, кількість дерев тощо. Все це допоможе якісно спланувати кількість насаджень та необхідні кошти на їх утримання на наступні роки.

Із практичною презентацією роботи з порталом виступив комерційний директор компанії «SoftPro» Роман Зіненко. Він наглядно представив як працюють функції сайту з якими працюватиме департамент і як його можна використовувати крім цього.

На порталі можна залишити звернення від мешканців на видалення аварійних та фаутних дерев (дерева із пошкодженнями та вадами стовбурів різного походження) у письмовому вигляді, за допомогою електронного звернення або «гарячої лінії» Центру оперативного реагування (067)(099) (063) 310-77-55.

Усі бажаючі можуть зареєструватися на сайті https://green.softpro.ua/, щоб створити кабінет користувача та мати можливість залишати заявки із пропозиціями по відновленню та створенню нових об’єктів озеленення. Для того, щоб отримати можливість наносити на карту зелені насадження та об’єкти благоустрою міста, потрібно звернутися до Департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради аби пройти верифікацію на сайті як волонтер.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors